Nyhet - Sandnessjøen EVENT er stiftet!

Alstahaug Næringsforening og 19 medlemsbedrifter, stiftet den 28. februar 2019, aksjeselskapet Sandnessjøen EVENT. Selskapets formål er å arbeide for å videreutvikle Sandnessjøen som moderne by- og regionsenter, skape aktiviteter, evenementer og infrastruktur som øker bo- og arbeidslyst herunder fremme miljø- og trivselstiltak i sentrum for både fastboende og besøkende. Selskapet skal være vertskap og videreutvikle ulike arenaer for informasjon, kunnskapsdeling, kulturopplevelser, moderne handel og servicetjenester.

Selskapet skal bl.a. forberede og videreutvikle foreningens årshjul og egne signalarrangement, samt utvikle nye evenementer, kurs og konferanser i Sandnessjøen. Arbeidet kan gjøres både i egen regi og i samspill med øvrige virksomheter, lag og foreninger i regionen.

Alstahaug Nærignsforening skal eie minimum 51 prosent av aksjene i selskapet. Selskapet har ikke erverv som formål, og overskudd skal disponeres til beste for arbeidet med å fremme selskapets formål og styrke selskapets egenfinansiering. 

Alle medlemmer i foreningen inviteres til å delta med eierandeler i selskapet. Foreningen selger inntil 130 aksjer til fordel for medlemsbedriftene. Aksjene vil overdras og selges fortløpende til tegningskurs kroner 1.000,- pr aksje, og interesserte medlemmer må gjerne ta snarlig kontakt med foreningen på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..  

Styreleder og kontaktperson i Sandnessjøen EVENT er: Odd Petter O Leknes, mailadresse: pDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


ssjevent 100